tisdag 21 augusti 2012

Äntligen

Idag har jag hämtat My Precious som har varit borta i över en månad på reparation.ett kärt återseende. Nåt objektiv fanns inte hemma så det får jag nästa vecka. Men vi har ju flera andra objektiv som jag kan använda så det är lugnt.

Nu ska här fotas, har lite abstinens även om det blir rätt mycket fotande med iphonen och det blir rätt ok bilder faktiskt. Funderar på om jag ska vara med i en fototävling på jobbet med en bild jag tog i somras med iphonen.

Har beställt ny jobbtelefon också, äntligen, kommer inte alls sams med den SE Xperia Mini PRO jag har nu. Ett tangentbord som inte går att använda, i alla fall inte med mina naglar ;) trots det så blev det en ny SE, men det blir nog bra. Får ju tillgång till lite nya tjänster som jag väntat på i typ evigheter.

Är duktig den här veckan också och kliver upp halvsju så jag är på jobbet till morgonmötet klockan åtta. Halvsju verkar dessutom vara en perfekt tid för mina sömncykler, vaknar av mig själv och är pigg. Somnar jag om kan jag sova läääänge...

Måste nog ta steget fullt ut och övergå till Linux helt, chattade lite med linuxkollegan idag och fick lite tips. Blir en lunchdate snart hoppas jag. Borde göra det med jobbdatorn också men ska nog vänta tills det är lite lugnare och inte en massa saker som ska vara färdiga igår. Är inne i utvecklingsfasen nu och det är så roligt när jag får programmera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar