fredag 31 augusti 2012

Blue Moon

Ikväll är det fullmåne och eftersom det är två fullmånar i augusti så är det här en Blue Moon. Om den verkligen är blå är svårt att se här i regnmolnen. Men på bilden är den fint blå i alla fall :)

Har också känt mig lite blue i veckan, lite missmodig. På the darkside of the moon kanske, som en av Pink Floyds album. Lite småförkyld och trött så jag har sovit rätt mycket. Mycket drömmar och funderingar nu, möter en massa människor i drömmarna. Intressant är det i alla fall. 

I övrigt är det bra, mycket med jobbet nu efter omstruktureringen och nya tidplanen, men det är roligt och jag får göra det jag gillar bäst. Så har jag så fantastiska kollegor som svarar på frågor och hjälper mig när jag kört fast. Känner mig som en rookie vissa dar fast jag jobbat med IT en himla massa år, fast det jag gör nu har jag ju bara hållit på med ett år så det finns mycket kvar att lära. 

Försöker få ordning på min android också men det är ju betydligt krångligare att fixa saker än på min iPhone. Hur svårt kan det vara att få wifi att fungera? Funkar fortfarande inte fast jag lagt ner en massa tid på det och laddat ner appar osv som det står att jag ska göra.... gah... fast annars är den rätt fin och mitt bt-headset funkar bra. Lite bra att kunna android också.

2 kommentarer:

  1. Cool bild:-) Kram och hoppas veckan blir bättre!Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Di, det är inte så illa som det låter. Det är rätt bra att vara i ett reflekterande tillstånd och våga möta sina rädslor, mörkret är ju bara avsaknande av ljus. Kram

    SvaraRadera