fredag 10 augusti 2012

Upp och ner

Har varit en lite uppochner vecka, har lite nya utmanande arbetsuppgifter och det är lite frustrerande att inte veta hur jag ska göra, men det är ju själva utmaningen och jag lär mig en massa. Men innan jag kommer över den tröskeln så funderar jag på om jag inte skulle jobba som parkarbetare eller nåt istället. Fast det är ju utmaningarna och att lära mig nya saker som tryggar mig.

Hade ett lönsamt telefonsamtal med Telia idag. Telia har ju nåt som heter Surf abroad vilket innebär att man betalar 49:- för 20 mb, och när man förbrukat det så stängs uppkopplingen ner för det dygnet om man inte väljer att köpa 20 mb till. Jättebra så man kan hålla koll på hur mycket man surfar för.

På min faktura från när vi var i Grekland fanns det en post med datagrafik på 1095:- förutom de 49:-/dygn. Ringde om det för nån vecka sen och de gjorde en felanmälan och nån skulle kontakta mig. Idag ringde jag igen och då tog de bort de 1095 som var fel, och det var dessutom samma fel när vi var i Italien i våras. Hoppas de rättar till det här nu.

Många pryttlar inuti vår nya förstärkare, var in till Hifi-klubben med den idag för att få en digital/audio converter installerad. Den gör om TV-ljudet från analogt till digitalt om jag förstått det rätt. Är jättenöjd med nya ljudanläggningen, nu är det roligare att lyssna på musik igen :)

Rådjuren för ju sitt bästa för att äta upp alla knoppar på rosorna utanför huset, men ibland så missar de nån knopp och då får vi njuta av rosorna också....

De här fantastiskt fina blommorna har vi på balkongen, vet inte vad de heter.

Nu börjar tomaterna mogna också, vi har två busktomater på balkongen och det blir massor med små goda tomater. Mmmmmm

Har börjat lyssna på böcker i bilen när jag åker till och från jobbet. Har haft lite detektivarbete för att hitta varför det är missljud när jag kopplar min iPhone till bilstereon, har pratat både med BMW/MINI och Apple och vet väl egentligen inte vad som är felet, men nu har jag i alla fall en kabel som funkar. Så då är jag nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar