fredag 3 augusti 2012

Life goes on

... och är alldeles förträffligt bra..

Har börjat jobba igen och det känns ok fast ändå lite postsemestermotigt. Men det känns som om det gått lite framåt i projektet. Nu projektledare för vår release och en ny datamodell, äntligen. Blir en del jobb att anpassa jobben till den men det blir bra tror jag. Vi har varit fyra pers på jobbet, vi har haft trevliga luncher tillsammans.

Idag hämtade jag högtalarna till nya stereon och det här blir kanonbra. Superbra ljud och så coolt när allt är integrerat. Nu kan man styra vilken musik man vill lyssna på via telefonerna, iPadsen eller datorerna.

Igår kom dottern och hälsade på. Bernt och hon gjorde middag tills jag kom hem sen tog vi med oss kaffe och gick ut till udden.

Hälsade på sötaste kossorna.

Havrefälten som man går förbi på väg ut till udden har så fin färg.

Skördade tre tomater ute på balkongen idag. Små, söta och goda.

Klematisen vi köpte i början av sommaren blommar fint.

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och installerat Linux på min stationära dator. Har fortfarande Windows installerat så jag kan välja operativ när jag startar datorn. Nu är det lite jobb att installera allt jag behöver.... Är lite (mycket) trött på Windows som är segt och lever sitt eget liv. Sen är det kul att lära sig också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar