måndag 27 augusti 2012

Fest och sånt

I helgen var vi till Uppsala och firade sonen som fyller 30. Dagen till ära så  hade sonen ordnat poolparty hemma på gården där de bor. Här är det förberedelser på gång, Partytältet är rest, nån granne donerade en soffa och poolen är på väg att fyllas med varmt vatten. Jag badade inte men det var det många andra som gjorde, framöver kvällen, natten.... Kul idé tycker jag.

Lite kul att höra sonens kompisar berätta att Bernt och jag var så coola, att vi var först med datorer och internet hemma och att jag dessutom kunde "allt" om datorer. De tillbringade ju en hel del tid hemma hos oss, det är kul att ha fått följa dem hela vägen 

När Bernt och jag var nöjda så gick vi till hotellet och sov vår skönhetssömn, fast festen fortsatte visst ett bra tag efter det..... 

Här är födelsedagsbarnet himself...
...fine sonen....

Grillat stod på menyn och till förrätt tunnrbrödskorgarna som vi fixat och lite olika röror att fylla dem med.

Gillar den här bilden, blev häftigt med eldslågorna.

En kväll förra veckan var himlen så fin hemma hos oss.

Jordgubbarna mognar så sakteliga ute på balkongen, det har verkligen växt så det knakar där.

Har varit så trött idag, har mest varit en massa möten pga omstruktureringar i projektet. Men i morgon får jag väl arbetsro igen hoppas jag. 

Har fått min nya jobbtelefon också, Xperia Neo, tror jag kan bli sams med den trots att OK-knappen är på fel sida. Fin är den i alla fall och nu kan jag väl få användning för nåt av mina BT-headset som inte funkar till iPhonen.

Gjorde nya naglar ikväll, kommer bilder imorgon, de är såååå snygga :)

2 kommentarer:

  1. Hälsa sonen så mycket och gratulera!

    SvaraRadera
  2. Tack Sus, ska framföra hälsningarna :)

    SvaraRadera