måndag 5 november 2012

Helgen

Har varit bra. Både dottern, sonen och svärdottern har varit och hälsat på och sovit över, fast inte samtidigt. Dubbeltrubbel som sonen kallade det :)

I övrigt har det varit lugnt. Tog steget igår att ominstallera min NAS (nätverksserver) efter att ha försökt få tillbaka datat från den utan framgång. Den här gången har jag speglat diskarna så det ska inte hända igen.

Ett par mössor till har det blivit, dels sonens som jag skrev om förut och en till svärdottern i samma modell i en härlig blå färg.

Har gett mig själv en sexveckors träningsutmaning nu fram till jul. Känns som ett mål jag kan klara av att träna tre gånger i veckan under sex veckor.

Började i fredags med ett Bodypumppass som min PT höll. Gillar den typen av träning, det är mycket träning med skivstång och jag var öm i mest hela kroppen sedan. Lite skönt när det bränner i musklerna då vet jag att det haft effekt.

Igår fick jag på gångbandet en timme, kollade på "Torka inte tårar.." på svtplay på iPad'en en timme gick fort då. Matade in ålder och vikt och då sa maskinen att jag gjort av med 627 kcal på en timme. Inte illa :)

På sex veckor ska man kunna förbättra sin kondition med 20-30 %, hur jag ska mäta det vet jag inte, men det känns nog skillnad....

Mycket jobb har det varit senaste veckorna, förra veckan blev det många timmar, får se om det lugnar ner sig den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar