fredag 23 november 2012

Nedräkning....

En månad kvar tills vår resa....

4 veckor kvar att jobba i år = 20 dagar = 160 timmar = .....

Nåja så hemskt tycker jag ju inte att det är att jobba, men jag vet att det kommer att bli intensiva veckor fram till jul. Så mycket att göra men det ger sig. Lite funderar jag ju på vad jag gett mig in i, fast jag behöver ju inte kunna allt själv och jag lär mig nya saker varje dag.


Lite störigt har det ju varit den här veckan när de satt rosa postit-lappar på en massa skrivbord, däribland de vi sitter i. De har redan fraktat bort en massa som ska till ett nytt kontor på en annan ort.  Så igår så frågade jag runt tills jag hittade den som är ansvarig och mycket riktigt, vår flygel ska tömmas, att sen informationen nått fram till oss var ju en annan femma. Spelar ingen större roll var jag sitter, är ju inte van vid att ha nån fast plats, bara jag hinner rädda undan min fina skärm så är jag nöjd :)Jättesvårt att redigera bilder så de får rätt färg när inte kameran visar rätt. Redigerar bilder för att se om jag kan bli nöjd med två till fotokursen på torsdag. Svårt dessutom att veta hur jag ska beskära så de blir intressanta. Det blir ingen av de här. Ska lägga upp de bilder jag väljer ut när jag är nöjd. Bilderna är sen förra lördagen när jag var ute på udden med fotonördarna från jobbet.

Hade bokat in mig på bodypump i morse men det var ändrat till Core och det kunde ju vara intressant att testa men så vaknade jag med ont i halsen imorse så då blev det ingen träning. Tycker lite synd om mig själv idag. Har ju klarat mig så länge så jag trodde jag var oövervinnlig för basiluskerna men hade tydligen fel. Har druckit lite ingefärste nu, får se om det hjälper. Förkylningen förklarar väl varför jag varit så trött senaste veckan, har ju varit näst intill omöjligt att ta sig upp på morgonen.

1 kommentar: