måndag 19 november 2012

Intensiva dagarNu börjar det äntligen hända saker på jobbet. Vi håller på och bygger upp ett team för att förvalta det vi byggt i projektet jag jobbat i sen i mars. Känns spännande och lite scary samtidigt, det gäller att få koll på alla bitar men jag tror och hoppas det blir jättebra, tror vi blir ett bra team.

Hade en trevlig lunchdejt idag, vår andra dejt som Å sa. Så roligt när man hittar likasinnade :) så det blir flera dejter ;)

Förra veckan var intensiv, först med kurs, bio, besök under helgen, sedan en tripp till Jämtland, sen fixa naglar, fotokurs och till det jobba full tid. Fast det är roligt när det händer saker. 

Både Bernt och jag var jättetrötta när vi kom hem idag, Bernt hade fixat en god fiskrätt till middag och sedan slumrade vi till i soffan innan kaffe och efterrätt, hallonmascarpone. Gjorde det igår men det blev 4 portioner istf 2, men det gör ju inget.

Har en rätt skön träningsvärk efter gårdagens träning, inte riktigt from hell, men det känns ju i musklerna att jag tränat. 

Fick leka Super Mario en stund ikväll, vi har tvättmaskinsslangen direkt i handfatet och det blev översvämning, fixat nu som tur är. 

Bilden är sen lördagens fotosession på udden. Kanske kan hitta två jag kan använda till fotokursen men jag stör mig på att alla bilder har en lila ton, suck, måste lämna in kameran igen antar jag. 

Nu sovdags så jag orkar vara pigg och alert imorgon, vilket jag inte är just nu..

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar