söndag 25 november 2012

...jag tänker hålla på tills jag dör...


Så var det äntligen dags för den efterlängtade konserten med Bo Kaspers Orkester. Jag kurerad med nässprej och Ipren och laddad med halstabletter och näsdukar.

Konserten var två timmar njutning med en del låtar från nya skivan och ett antal gamla favoriter. De är så fantastiskt duktiga musiker och deras texter är så bra. Rubrikraden på det här inlägget kommer från titelspåret på nya skivan "du borde tycka om mig". Både Bernt och jag kände oss lite lyckliga när vi gick därifrån.

Det blev en promenad från Djurgården till Östermalmstorg, orkade inte trängas med alla på spårvagnen. Riktigt skönt att gå och titta på alla båtar längs kajen. Fantiserade lite om hur det skulle vars att bo på en båt eller köpa en båt och segla jorden runt, men då måste man lära sig segla som Bernt säger...


Lite adventstämning på gång inne i city. Ska bli så fint att ta fram stjärnor, ljusstakar osv. Jag tycker om advent det är så fint, en favorittid, kanske gör att det är min tid, jag fyller ju år då :)

Helgen har varit lugn, jag har vårdat min förkylning som verkar trivas. Blir jobb hemifrån imorgon, vill inte sitta på jobbet och snora och smitta ner mina kollegor.

Dottern hälsade på igår och hon och Bernt lagade god middag medans jag satt i soffan och tyckte synd om mig själv, förkyld och eländig, ett tufft jobb ;) En trevlig kväll med intressanta diskussioner i vanlig ordning med kloka dottern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar