måndag 29 november 2010

Advent och sånt

 Fina advent har anlänt det är så fint med alla ljus och stjärnor, stjärnfallet är på plats i vardagsrummet.

 I fönstret vid balkongen hänger en fin stjärna. 

 Idag skulle jag åka till tandis på morgonen men han ringde återbud, hans bil hade gått sönder så vi gör ett nytt försök på onsdag. Efter att ha försökt öppna dörrarna på "min" bil så gav jag upp och tog den andra bilen istället och åkte ner till kanalen för att fota lite.

 Blev några bilder i alla fall.... 

 Den här blev rätt häftig med motljuset och kontrasten. Den jag är mest nöjd med idag.

Efter fotandet så åkte jag till gymmet och tränade, kändes bra idag också. 4 gånger nu :) Sen hem och då hade solen värmt upp den andra bilen såpass att jag kunde öppna dörrarna och få bort 2 dm snö från den. Åkte till macken och köpte silikon och behandlade alla lister i dörrar och bagaget så nu ska den väl inte frysa ihop igen - hoppas jag. Köpte lussekatter och bjöd jämtländska grannen på. Trevligt och gott :)

Hann skotta lite snö idag också så det känns som en rätt aktiv dag. Känns dessutom bra att ha varit ute en del i dagsljuset tror jag behöver det. -15 men rätt ok när det inte blåser.

Tomten har landat på grannens tak, kanske ska serva släden och renarna hos vaktis som bor där :) Börjar väl bli dags för att hinna med allt som ska levereras på julafton.....

Funderar om det blir en tidig morgon för att åka och handla julklappar till mig och Bernt...... lite sugen faktiskt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar