torsdag 18 november 2010

Bok, film och stackars mig....

 Boktips!
Den här boken kan jag rekommendera om man vill ha nåt roligt att lyssna på. Bra inläsare, den fick för övrigt priset som bästa ljudbok på Bokmässan i september. Mycket sköna förvecklingar blandat med historia på ett roligt sätt. Påminner lite om Forest Gump på ett sätt, en av mina favoritfilmer.


Tre bra och en värdelös film. 
Den värdelösa är Titanic II, på hundraårsdagen av Titanics förlisning så ger sig Titanic II ut på sin jungfruresa, och vad händer då? Jo, helt oväntat ??? så upprepar sig historien men den här gånger så är det isberg som rasar och skapar en tsunami som kastar ett isblock på båten.... ehhh. Båten är snyggt photoshoppad i alla fall. 

Hade varit roligare som nån föreslog att man hittade Leonardo di Caprio nedfrusen från den förra filmen och lyckas tina upp honom, till 2000-talet och han har lite svårt att finna sig tillrätta när han ska ta reda på vad som hände hans älskade Rose..... :) eller kanske inte....

De andra tre filmerna var i alla fall sevärda.

Att jag kollar på film beror på att jag har varit hemma igår och idag, stannar nog hemma imorgon också. Jätteont i halsen och sen hade nån fyllt mitt huvud med bomull natten till igår. Antagligen är det därför jag varit så trött sista dagarna. Ska bli frisk till nästa vecka så jag kommer igång med träningen.

2 kommentarer:

 1. forrest gump temat gillar vi ;) sen jag hade den som ingångsmusik då vi gifte oss :) och självklart hade det varit en mycket spännande uppföljare om du fått skriva Titanic 2 :)

  krya på dig, själv är jag också sjuk ju...trist nog
  kram och kryapå dig!!

  SvaraRadera
 2. Usch stackars dig :( Hoppas du kryar på dig.
  Forrest Gump är en av mina favoritfilmer med :) Åh vilken underbar film!! Och Elling :)

  Krya på dig och ha en trevlig helg :)

  SvaraRadera