onsdag 24 november 2010

Ignorera vintern...

En bild från slutet av maj, en av de första med min precious.... mycket trevligare än snö....

Det har snöat ca 2 dm sista dygnet här, precis som utlovats. Har mest hållit mig inne idag också, fast jag var faktiskt ut och skottade snö i eftermiddag, kanske nån av mina grannar som blir glad när dom slipper pulsa i snö fram till porten :)

Funderade att gå ut och fota lite idag men det var så blåsigt och snöigt så det fick vara, får se imorgon.

Annars är tiden ur led, känner mig som värsta hemmafrun nu, har bakat bröd tre gånger sista veckan, nu senast ikväll av vetesurdeg, favvo-brödet Biga Plockat ur och i diskmaskinen flera gånger, fixat middag, tvättat, tvätta gör jag ju annars också förstås :) Nåja ordningen blir väl snart återställd.

Ska åka och träna imorgon, känns som om jag har massor med energi, träningssällskap i morgon med från-och-till-bon från Jämtland. Ska bli kul :)

Har tillbringat ett par timmar i dag i trevligt sällskap, med Patrik Larsson, suverän lärare i Lightroom 3. Har gått igenom första delen av Lightroom, att organisera bilderna, har en del att göra där känner jag.  Nu vet jag hur jag ska göra också för att göra det smartast. Ser fram emot flera timmar med Patrik :) Kan rekommendera dvd-n till de som är intresserade av Lightroom eller andra dvd-er också för den delen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar