onsdag 3 november 2010

Ännu en bra dag...

Tog det lugnt imorse och jobbade hemifrån på förmiddagen, vi skulle ha möte mellan 12-18 så jag tyckte jag kunde unna mig det.

Beställde fina USB-minnen idag, så kul att min kontakt i Kina kommer ihåg mig. Nu gäller det bara att få till hemsidan så jag kan lansera den och kanske få igång lite försäljning. Så kul.

Projektledaren sa att jag var "clever" idag, det är stort för att komma från honom har jag förstått, han är inte den som strör sånt omkring sig. Känns som ett bevis på att han har förtroende för mig.

Såg en annons om ett intressant jobb idag, funderar på att söka, får väl se om Jante klubbar ner mig så att jag inte tycker det är nån idé. Men vad är det värsta som kan hända? Att jag får jobbet!!

Lunchade med några fd kollegor igår, kul att träffa dom igen. En av dem har sökt över 300 jobb och fortfarande inte fått nåt, tre av dem har börjat söka. Verkar inte så lovande på arbetsmarknaden trots att man säger att det har vänt.

Nu ska jag installera Office på min Mac... sen är det väl bara att flytta över mail-filerna från Notes så kan jag börja använda min fina Mac på jobbet. Jaja jag vet att det finns dom som tycker jag är dum som använder min privata dator i jobbet... men so what. Det är intressant att testa och jag lär mig ju en massa om det. Den som beviljade det såg det ju som en möjlighet :)

Cs

2 kommentarer:

 1. Det är inte alltid den väg som andra pekar på som är rätt väg ;0) utan prova nya vägar kan leda framåt eller bakåt, det ser man när man testat, och som sagt...vem har sagt att andra har rätt eller fel? Våga prova vet jag...vad är det värsta som kan hända? Jo, att bli avvisad kan vara en bit, att få jobbet är en annan, och oavsett vad som händer behöver du aldrig ångra att du provade eller testade, oavsett jobb eller dator! Go for it girl!!

  Kram och ha en bra helg!
  Di

  SvaraRadera
 2. Han sa clever helt enkelt för att du är clever!!!
  Intressant med jobb-sökningen, du kan väl berätta sen vad det är för spännade. Jante är bara nåt skit som nån uppfunnit, skit i det!

  SvaraRadera