torsdag 25 november 2010

Sista torsdagen i november.....


Inga snöbilder idag heller..... hittade en fin bil från den 6 november istället. Håller på och gå igenom alla bilder för att organisera, sätta nyckelord osv.. Det kommer att ta eeeeeeevigheeeeeeeeter önskar det vore klart. Men det blir det väl nån gång. Lär mig Lightroom under tiden också.

Hemmafruandet fortsätter, idag har jag manglat två dukar!!! nåt jag inte gjort på säkert minst tio år, trots att vi har en egen mangel, men den står i förrådet. Utnyttjade den vi har nere i husets tvättstuga istället.

Träning blev det idag också, körde mitt styrkepass och avslutade med 10 minuter på roddmaskinen. Den är rätt kul faktiskt och perfekt för att man använder 90% av kroppens muskler när man ror. Hmm undrar vilka tio man inte använder, måste fråga nån om det ;) Om man ler samtidigt, hur många % blir det då månntro...

Funderar på om ett tips som Martina Haag gav i sin senaste bok "Fånge i hundpalatset", om man har skor som klämmer så ska man ställa in dom i ugnen i 7 minuter i 70 grader och sen ta på sig dom så formar dom sig efter fötterna. Tror jag ska testa på ett par som jag alltid får ont i fötterna av, eller törs jag det????

Nu är vi snart inne i den finaste av alla månader, advent, så fint med alla stjärnor och ljus. Sen är det ju den månad när de mest fantastiska människorna är födda också. På min födelsedag vi 19082 personer från 20 år och uppåt som firar, den äldsta fyller 104. Vi är 293 personer i Sverige som är födda samma dag och år. Lite oväsentligt vetande.

Nu snart sova.
Önskar alla en fin fredag.

2 kommentarer:

  1. Det är ett fungerande tips, MEN samtidigt ska du ha på dej ett par rejält fuktiga strumpor så "våtformar" du skorna. Liten varning dock. Det kan bli varmt värre om fötterna så var beredd på snabbt få av dom :)

    SvaraRadera
  2. OK tack.... ska nog testa...

    Men... om jag ska testa på ett par pumps, då får jag ju inte plats med några våta strumpor för då blir ju skorna för stora ;)

    SvaraRadera