måndag 8 november 2010

Mac Mac Mac.....


Fick installera om Lotus Notes igårkväll sen fungerade det. Rensade bort alla onödiga filer så det blev en "ren" installation. Så idag har jag använt min Mac på jobbet hela dan och det har fungerat alldeles utmärkt. Hade med min TP också för säkerhetsskull ifall det skulle vara nåt jag inte kunde fixa eller installerat ännu. Men allt har funkat såååå bra. Bara lite kommentarer ;) såklart....

Har några småsaker jag måste fixa, har letat i forum och på nätet men inte hittat nån lösning ännu, bara typ andra som har samma problem, känns det igen?

Var på kontoret i skogen idag, trivs bättre där än i det nya där vi flyttat. Blev trevligt lunchsällskap plus lite mingel med andra gamla kollegor.

Det blir spännande att se hur världen ser ut imorgon när jag vaknar, det ska ju bli "SNÖKAOS" och "TRAFIKKAOS" enligt Aftonbladet. Vilket det blir här så fort det kommer några snöflingor i den här delen av världen.

Imorse undrade jag vad dom höll på med på en av påfarterna till Norrortsleden, bilarna backade uppför påfarten och sen såg jag ju varför, köer köer köer för att man stängt av två körfält en tunnel längre fram vör belysningsarbete.

Nu sova, natti!

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar