onsdag 17 november 2010

Mat, vin och hälsomässa.... I helgen var det 3 mässor i Älvsjö, jag var på två av dem. "Det Goda Köket", dvs mat och vin, och Hälsomässa.

Gick tillsammans med en hub/chatt-kompis som jag aldrig träffat utan tangentbord förut. Skulle kolla efter en tjej i blå jeans, grå tröja och flätor, fast hon hittade ju mig först, jag har ju en bild både här och på FB. Vi har ju haft kontakt 3 år eller nåt så det var jättekul att träffas, dessutom kan hon mycket om vin :)

Jag hade med min precious, förstås, och tog ca 250 bilder. Höll mig dessutom från att använda autoläget på kameran och det gick riktigt bra, ställde upp ISO så att det gick att fota även där det var lite mörkt.

Fick frågor av ett par utställare var jag kom ifrån, med tanke på kameran då, och de ville att jag skulle skicka bilderna till dom som jag tagit. Kul tycker jag :)

Vi var där redan vid nio och det var bra, inte så mycket folk även om det kändes lite konstigt att smaka på viner redan då, men det funkar det också.

Här kommer ett bildcollage från dagen....

 Provsmakning av ZETA parmesanostar, grekisk yoghurt med rom, sushi - till lunch, två glada pojkar som serverade Mojito, fast pojkarna smakade vi inte på, såklart.... ;)


 Name-dropping.....


 Lite av vinerna vi smakade på.... 

Energimassage passade jag på att få också. Många år sen sist och det var jätteskönt och gjorde gott för mina spända axlar.
Berättade för killen som masserade mig att jag hållit på  med det förut och har en massagestol. Fick hans namn och adress om jag ville komma igång och masssera igen. Ska fundera på det, jag tycker det är jättekul och det vore kul att massera på mässor... men det finns ju ett stort MEN!!! Då kan jag inte ha mina fina naglar..... hmm 

Sen åkte min kompis hem och jag fortsatte till Hälsomässan. Provade på BodyTalk, som är en teknik för att balansera kroppen och kan användas för att må bättre, stärka immunförsvaret osv. Finns enkla övningar man kan göra på sig själv. Fanns en massa annat man kunde göra, gympass, Zumba, yoga, healing, ansiktsbehandklingar, hälsoprofil, naglar......

Tänk att dom har döpt en skola efter mig också.... känner mig smickrad :)

En lång dag blev det, mässa från 9-17. Kändes lite i benen, det får räknas som tredje träningspasset för veckan.

1 kommentar:

  1. fina bilder! Du har verkligen tagit roliga och intressanta bilder kram

    SvaraRadera