lördag 7 april 2012

Aprilutmaning 5-6/15

Hade inte tänkt på att man kan köra dubbelpass men om jag kör en timme styrka och en timme på gångbandet som jag gjort idag så blir det ju typ två pass.

Började med 30 minuter på gångbandet, sen 1 timme styrka och så 30 minuter på gångbandet. Körde med 6% lutning hela andra halvtimmen så det var lite jobbigt. När man är klar så visar maskinen en massa siffror bl.a nåt som heter P.I. Performance Index, brukar ligga mellan 13-15 men idag så var det 22. Antar att ju högre ju bättre.

Kanske blivit av med lite frustration och sånt, har känt mig missmodig och ensam mot resten av världen sista dagarna. Men det kanske blir bättre nu. Ikväll blir det trevlig middag med de "down under" :)

2 kommentarer:

 1. Åhh vad jag tycker du är duktig! Du är verkligen rena träningsfreaket :) Visst är det kul när det känns skillnad?! Jag väntar på att se lite resultat också. Känner det ju i kroppen men vill ha lite visuellt också. Dock har jag varken minskat en endaste millimeter i omkrets eller minskat på vågen... Den senare har tvärtom ökat! :/

  Hoppas du slipper känna mer missmod och ensamhet. Och såklart att du har en toppenhelg :)

  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Tack Cecilia, ja det är härligt, mår så bra av att träna. Sen är det sporrande när man känner resultat. Ser på din blogg att du är flitig med träningen.
  Att du inte ser något på vågen beror väl på att du bygger muskler och de väger mera. Enligt min våg har jag inte gått ner nästan nåt sen jul men fettvikten har minskat med nästan 3 kg så det händer saker. Kanske så för dig också?

  Missmodigheten går över, får såna "anfall" ibland, kanske behövs för att jag ska uppskatta lyckokänslan desto mera när den kommer tillbaka. Som Alfons farmor brukar säga typ, det är bra att ha tråkigt ;)

  Kram <3

  SvaraRadera