lördag 28 april 2012

Milano

Flygresan gick bra, vi fick vänta tio minuter på slot-tid. Tar knappt tre timmar att flyga till Milano och både Bernt och jag somnade när planet startade. Nån slags självbevarelsedrift tror jag. Hur genomlida en flygresa på smidigaste sätt typ.

Jag hade fönsterplats och fascinerades av alperna när vi flög över dem. Så otroligt vackert.

Var är bussen?? Vi valde tydligen flygbussbolaget som inte går lika ofta som det andra och fick vänta 20 minuter på bussen. Fast vi hade ju i gengäld nästan en hel buss för oss själva.

Lek i hissen på hotellet med alla speglar. Hur många är vi egentligen?

Gillade klockan de hade i frukostmatsalen på hotellet.

Nu är det snart dags att gå till Milano Centrale och ta tåget till Riomaggiore. Fyra timmars tågresa med byte i Genova.

Hmm jag har ju varit rätt nöjd över att jag hittade ett hotell med fritt wifi i Riomaggiore, men när jag skrev ut resehandlingarna härom kvällen så såg jag att vårt rum inte har wifi.... Bernt tittar på bokningen och säger att vi inte alls ska bo på hotellet utan i en studio med havsutsikt 15 meter från havet. Jag är fascinerande säger han... Jag tycker att jag har total koll på allt och så har jag inte det. Vete katten hur det går till, hur kan det bli så? Nåja det blir nog bra. Det brukar det bli även om jag lett familjen på villovägar flera gånger när vi varit ute och åkt.

I'll be back. Mot cinque terre

Visstja... sa jag att det var +21 grader här vid midnatt ??

1 kommentar:

  1. Häftiga alper! Häftig hiss och häftigt foto i den! Häftig klocka! Häftigt med 15 meter till havet och dessutom havsutsikt!
    = vilken resa!
    Må så gott och hälsa Bernt

    SvaraRadera