måndag 16 april 2012

Tre bra saker

Även om jag är rätt digital (på flera sätt enligt vissa) så tycker jag om att ha en kalender man kan skriva i. Möten och annat är perfekt att ha synkat i telefonen så att jag alltid har telefonnummer, adresser, rumsnummer osv tillgängligt.

Den här köpte jag för att skriva in vad jag tränar, vilka övningar, vikter osv, och det funkar bra. Sen markera med olika färger osv.

Sen började jag med en annan sak för några veckor sen. Varje dag skriver jag upp tre bra saker som hänt under dagen. Kan vara allt möjligt, sånt som gjort mig glad, att jag är nöjd med mig själv för att jag tränat osv. Jag ser en trend där att ofta handlar det om möten med andra människor på olika sätt.

Idag fick jag äntligen till mitt jobb så det gick att köra, dvs alla linjer blev gröna i flödet. Har brottats med det i flera dar och fått en del hjälp av min belgiske kollega. Det tar tid att sätta sig in i hur nån annan tänkt och hur allt hänger ihop. Funderade nästan på om jag skulle byta yrkesinriktning och bli gatsopare eller nåt. Fast samtidigt är det ju det som triggar mig, att få lösa problem och få den smått euforiska känslan när att fungerar. Halva dan har jag ägnat åt ett annat problem som känns rätt oförklarligt. När jag frågat runt om nån kan det där på chatt osv och ingen kan, så säger tjejen på andra sidan skärmen att det är hennes specialområde :) Har inte fått det att funka ännu, men imorgon då....

Det mesta känns alldeles förträffligt nu och så en massa roligheter att se fram emot kommande veckorna, förutom jobbet och träningen då ;)

Natti, önskar alla en god natt och en fantastisk tisdag.

1 kommentar:

  1. Härligt att du fortsätter att lösa problem...tror du skulle tycka att det var rätt skätstruket annars på jobbet:-) Kram och tycker du är jätteduktig med träningen!! Di

    SvaraRadera