fredag 20 april 2012

Hemma igen

Hemma igen efter en trevlig kryssning. En av Bernts kollegor fyllde år så vi ett helt gäng som åkte. Flera av de som var med har vi inte träffat på jättelänge så det var jättekul. God trerättersmiddag med gott vin till. Sen blev det en del dansade, mest med Bernt som är typ bäst i världen på att dansa.
Bilden är tagen med min iPhone när vi satt och käkade.

Vete tusan hur det gick till men sen var klockan halvtvå och vi började bli lite trötta så det fick bli en nattmacka innan sängen. Sov jättegott på båten. Ovanligt att sova en hel natt utan att vakna en enda gång.

Handlade lite i taxfree bl.a konjak, ansiktsvatten och läppglans till mig. Cliniques produkter funkar bra för mig. De är både parfymfria och allergitestade.

Sen kan det ju vara bra om jag kommer ihåg vart jag gick ut när jag parkerade bilen. Tyckte jag var så smart som parkerade nära utfarten för att det skulle vara nära när vi skulle åka hem. Men går man in på fel ställe så får man gå igenom heeeela garaget för att hitta bilen. Nåja lite extra steg skadar ju inte. Kom upp i över 10000 steg både igår och idag, sen en massa trappor när man går mellan de olika våningarna på båten.

Nu helg, känns som en lång helg med en ledig extra dag.

1 kommentar:

  1. Härligt :-) jag åker på tisdag med fackets årsmöte så känns bra att man sover bra:-)Kram

    SvaraRadera