torsdag 6 augusti 2009

Konst och konstigt

Konstigt känns det att vara alldeles ensam hemma. Har ju varit tillsammans med B 24/7 i princip hela semestern. Han har åkt iväg med jobbet två dar som de brukar göra varje höst. Dottern sms-ade att hon inte heller kom hem så då blev det Pad Thai till middag, dvs wokade risnudlar med kyckling. Mycket gott.

Vad ska jag göra nu då? Är speedad och övertrött och borde nog helst av allt sova. Men det gäller att komma till ro först.... Jobbet körde igång och det var möten på en gång så veckan har inte varit så lugn som jag förväntade mig. Men det har varit mycket positivt också, trevliga kollegor från Indien är här och det är jättekul att träffa dem igen.

Hade möte med min chef igår för uppföljning av målen som vi sätter varje år. På morgonen innan jag åkte läste jag ett mail från henne där det stod att hon inte kommer att vara chef för vår grupp längre, min första tanke var att då kommer jag att få x som chef..... och mycket riktigt visst var det så.

Boken ovan köpte jag på Designtorget, sidorna består av påbörjade teckningar som man ska fortsätta på, har börjat lite och det är jättekul. Vore perfekt att ha på möten, men jag är inte säker på att det skulle vara så populärt. Konst blir det inte, men kanske kreativt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar