torsdag 27 augusti 2009

Ironi...... eller synkronicitet

Har varit riktigt klantig den här veckan, tänkte egentligen inte berätta om det men igår kom saken i ett annat läge.

I måndags när jag kom hem från jobbet och körde in bilen i carporten så svängde jag väldigt snävt, funderade om det skulle gå och tittade i höger backspegel och det såg ju inte bra ut, inget mellanrum mellan bilen och hörnpelaren. Backade ut och körde in igen, tänkte att det nog bara blivit lite färg på högersidan som gick att putsa bort. Ville inte kolla så jag backade inte ut bilen, så pinsamt dessutom.

Nästa morgon så kollade jag när jag backade ut bilen, höger bakdörr intryckt och en massa vit färg från pelaren, den är av trä som tur är. Jaja har anmält skadan och får betala en självrisk och får den fixad. Lika bra att fixa det snart OM vi nu ska sälja bilen.... värdet sjunker ju om det är en massa skador. Den vita bilen som fortfarande bor på vår gata är lika fin fortfarande, den var ju nästan helt omlackad när vi sålde den.

Igårkväll kom grannen och ringde på och såg väldigt förlägen ut. Hon hade också svängt väldigt snävt och kört på bilens vänstra bakre kofångare, en massa repor + en spricka i den eftersom den är av plast. Ännu mera på hennes nästan nya bil....

Känns ju lite om ödets ironi eller synkronisitet eller vad man nu vill kalla det. Blev ju nästan lite full i skratt när hon berättade det eftersom jag precis gjort samma sak....

Men nu får lille bilen åka till plåtdoktorn och bli fin igen. Hur vi nu ska kunna vara ifrån varandra, vi har ju vant oss vid varandra, eller åtminstone jag då. Men det finns ju stora röda långa bilar man kan åka med, har jag hört.

3 kommentarer:

 1. hm...det var nästan lite kul ;) kram

  SvaraRadera
 2. Sura pengar och stök men sånt som händer. Men att bilen skulle bli anfallen från två håll!

  SvaraRadera
 3. Di: jo det känns ju lite komiskt trots allt, när jag slutat vara arg på mig själv....

  Sus: Det är en världslig sak, inga personskador och mitt ego repar sig nog :) pengarna kunde man ju såklart använda till nåt roligare. Men vi har ju bra försäkringar som tur är.

  SvaraRadera