söndag 2 augusti 2009

Proud, Pride & Promenad....

Igår lördag åkte vi in till City för att titta på Pride-paraden. En häftig upplevelse tycker jag, mycket folk, härligt stämning och många fantasirika kreationer och ekipage. Lite svårt att se allt pga allt folk, tog en massa bilder, här är några av dem. Budskapet är att man ska vara stolt för den man är och det håller jag med om, jag tror på alla människors lika värde fast tyvärr så fungerar det ju inte i praktiken - ännu....

Bajen, bajen..... även de andra Stockholmslagen var med i paraden för första gången...

Tittar man noga ser man två partiledare på bilden.
Mitt fackförbund Unionen fanns med...

Ett gäng från Dramaten...

Lite andra transportmedelSo Proud....
Både vita och svarta änglar.... eller
... massor med glada människor...

När vi sett klart på paraden så gick vi ner till Söder, när man passerat Götgatspuckeln möts man av den här utsikten. Vi gick till Greken på Hörnet och käkade, jättegod mat, B åt Souvlaki och jag åt Moussaka. Minst lika gott som i Grekland så det blir nog flera besök där. Solen tittade fram och det blev varmare framåt eftermiddagen så vi kunde sitta utomhus.

Sedan strosade vi in mot stan igen, häftiga moln över stan men inget regn.

Vid Djurgårdsfärjorna på Stadsgårdskajen stod de och sålde ballonger...

Inne i stan tänkte vi gå på bio när vi nu ändå var där, men filmen vi ville se hade redan börjat och vi hittade inget annat av intresse så vi åkte hem istället.

En riktigt skön dag, många steg, men vet inte hur många eftersom stegräknaren låg kvar hemma. Konstaterade att vi inte varit in till stan nåt på hela semestern, men nu blev det av till slut i alla fall.

Imorgon är det dags att börja jobba igen, känns faktist rätt ok, har haft 6 bra veckor. Jättebra att börja med att åka bort två veckor, man kopplar av direkt och sen känns det som om man varit ledig länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar