söndag 16 augusti 2009

Helgen...

Har tillbringat helgen i Östersund, kom upp jättesent i fredagskväll. Lördag bjöd på fint väder som blev bättre och bättre. Vi åkte ut till svärmors stuga för att hämta min vävstol och köra den till mitt föräldrahem. Färdigvävt på ett tag, så den får husera där tills jag har någon plats att sätta upp den. När vi gjort det fortsatte vi till Hammarstrand och hälsade på min mamma. Hiskeligt drygt att åka med släpvagn och mycket bensin drog bilen också.

Idag var det egentligen meningen att jag skulle åka till min mamma för att hjälpa henne fortsätta att röja i föräldrahemmet. Men vi avslutade det, blev lite miss i planeringen och skulle mest ha inneburit en massa körande hit och dit för min del. Istället har vi kurat inne och träffat två av Bs bröder med familjer. Inget väder att vara ute i +9 grader och regn hela dagen. Pratade med dottern som sa att det var 19 grader hemma fast väldigt blåsigt.

Idag har släkten berikats med en liten flicka, ett kusinbarn till våra barn. Jättekul och skönt att höra att både mor och barn mår bra och redan har åkt hem från BB.... när våra barn föddes låg vi kvar ca 5 dagar. Tiderna förändras.

Imorgon bär det av hemåt igen, ska jobba lite på distans imorgon ett par möten som jag kan vara med på via telefon. Mitt jobb har sina fördelar. Mitt jobb är där min dator är :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar