onsdag 26 augusti 2009

Regn och rusk..... fast bara idag....

Har varit ner och lämnat in min fina telefon idag, så nu är den på väg till telefondoktorn i Nacka. 2-3 veckor sa dom!!! Hoppas verkligen att det går snabbare, saknar den redan.
Började krångla i förrgårkväll, den ville inte bli laddad och det verkar som kontakten har lossnat. Fick låna en telefon utan walkman, som tur är har jag ju min jobbtelefon som är en walkman så jag kan lyssna på böcker. Min rätta jobbtelefon som jobbet tillhandahåller är ju av ett annat märke som jag inte ens vill skriva ut... så den använder jag inte. Med två SE telefoner kan jag använda samma headset dessutom.

Har plockat kantareller två gånger den senaste veckan, i söndags med min granne och i måndags var jag ute själv. Hittade inte så mycket i måndags, började bli mörkt och så gick jag fel men som tur är hade jag ju min tracker i telefonen. Kom fram i bostadsområdet nedanför oss i stället. Men hur ska det nu gå???? Törs ju inte gå ut i skogen utan min tracker.... kanske kan använda gps-en istället. Borde ju funka ;)

Har varit på jobbet varenda dag hittills den här veckan, kan nog bli de sista två också eftersom jag har möten hos kunden varenda dag. Måste ju vara med så jag vet vad som händer.

Oj, nu skiner solen igen, när jag kom till jobbet så var det som om nån hällde vatten, tur det ligger ett stort paraply i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar