måndag 31 augusti 2009

måndag måndag

Hmmm blir mera text än bilder nu, men det är för att min telefon är hos telefondoktorn. Står fortfarande som status att den lämnat butiken, det har det gjort sen i onsdags. Om det nu tar så lång väg fån Kista till Nacka kanske jag skulle ha skjutsat den dit själv.

Jobbade hemma på fm, var med på ett möte per telefon, mötet var satt till en timme, men vi avhandlade allt på det mötet + entimmesmötet efter lunch på 15 minuter. Effektivt, väl förberedda mötesdeltagare och allt klart så det var i princip bara att fatta besluten.

Sen ringde jag min mor, 34 minuter av elände, tänk att allt ont drabbar henne...... Tar all min energi. Har tyvärr svårt att uppbåda nån empati eftersom det alltid låter likadant.

Känner mig trött och lite småförkyld. Sånt har jag ju inte tid med, har varit mycket mindre förkyld sen jag började åka bil till jobbet, men det är väl dags för höstförkylningar.

Imorgon ska jag hjälpa dottern att flytta, har ingen vana att köra med släpvagn, men det går säkert bra så länge jag inte behöver backa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar