lördag 29 augusti 2009

Wow...


Undrar hur det går till..... att öka sin längd? Jag kanske kan komma över 160 cm då. Har inte klickat på länken. Kan ju bli jobbigt också, kanske alla byxor blir för korta eller nåt. Tänk om jag skulle bli 172 cm.....
Trovärdigheten ökar ju dessutom när man stavar fel... NOT, tips stavas med 1 p enligt NE.

Annars har det varit en rätt produktiv dag, förutom att sköta om farmen och maffian så har jag skrapat färg av den blå träsoffan som vi har på framsidan av huset. Den står i förrådet nu och väntar på att torka, virket kändes rätt blött eftersom det ösregnade i natt. Kanske blir målning i morgon då.

Sen har det varit matlagning, jordärtskockssoppa, har varken gjort det eller ätit det tidigare, det åt vi till lunch mkt gott. Vi har satt några i en av odlingslådorna så vi får se nästa år om det har blivit några då, de ska övervintra först. Sen blev det palsternacksgratäng, gott det blev det till middag.

Nu puttrar 4 liter ratatouille på spisen, den ska vi frysa in. Blev bara vegetariskt idag.

Har fått tillbaka min symaskin som är nyservad och fit for fight igen. Den får hänga med ett tag till, köpte den när jag var 18 tror jag och den har gått några mil, men så länge den funkar så..... Snart har jag ju plats att ställa upp den också, det blir dotterns datorbord som jag övertar när hon flyttar. Längtar faktiskt efter att sy och pyssla lite igen, behöver nog det som motvikt för all tid jag tillbringar framför datorn.

Känner mig lite ledsen inombords, får väl ta en långpromenad med Kent i öronen så kan jag riktigt dyka ner i eländet och komma upp sen igen. Brukar funka, om man inte är mellankolisk innan så kan man ju bli det av att lyssna på dom.

Men nu är det en skön lördagkväll, fantastiskt väder och ett gott glas vin, bara att njuta alltså :)

3 kommentarer:

 1. kan man bli bättre inombords av att lyssna på Kent... man tvivlar

  SvaraRadera
 2. Är det hösten och mörkret som påverkar dig? En ljuslampa kanske vore nåt att prova? Sköt o dig o hälsa Bernt. Kram

  SvaraRadera
 3. ja, kent är att vända ner och komma upp igen..bättre är kanske att lyssna på det som är ledsamt och ta hand om det! Kramar!
  Di

  SvaraRadera