tisdag 18 augusti 2009

Blå dagar....

Blå dagar är vackra dagar när allt flyter. Trots att jag inte hunnit allt jag föresatt mig att göra så har det ändå varit en så bra dag. Haft kontakt med så många trevliga människor genom personliga möten (afk), sms, mail, telefon, chatt, fb..... finns så många sätt att kommunicera på nu, och jag utnyttjar ju rätt många av dem.

Bilden ovan är tagen samtidigt som den jag la ut i fredags från Ramsjö. Jag tycker om det blå ljuset på skymningsbilder, den ovan är inte så skarp, men det gör inget.

Fick sen en jättegod squashsoppa när jag kom hem som B gjort av squashen vi fick av svärmor. Blir lunch till mig i morgon också.

Vi testade Spotify i bilen när vi åkte hem igår, funkar jättebra om man är på de stora vägarna. Lite sämre mottagning i inlandet vi åkte över Ånge, Ljusdal på vägen hem som är den kortaste vägen. Undrar när det kommer bilar med inbyggt modem och internetaccess så man slipper ha en massa cd osv i bilen.

Jaja, nu ska jag sova, mitt sömnkonto ligger på minus, är uppe alldeles för länge och har lite svårt att sova för tillfället. Men det ger sig snart, får väl sova ut i helgen kanske....

Önskar alla en god natt och en fantastisk onsdag :)

1 kommentar:

  1. såg nästan ut som mitt land :) fantastisk bild! Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera