söndag 19 september 2010

En händelserik dag

Började dagen med att hitta det här krypet i knävecket. Såg en liten svart prick som jag pillade loss och som rörde sig sen. En liten nymf, dvs en ung fästing, pytteliten, som ett knapphålshuvud. 
Yek tycker inte om såna, men dom verkar ju gilla mig.

Efter frukost bar det av till Skåvan för att rösta. 
Kollar på valvakan nu, tyvärr ser det ju ut som om vi får dras med samma regering fyra år till :( och ännu värre att sd kommer in i riksdagen.

Åkte upp till Tingshuset i Norrö sedan, där håller Slöjdgillet till, kul att titta på deras alster och vad de håller på med. Blir väldigt sugen på att hålla på med vävning osv. 

Hittade ett fint skåp där som vi köpte. Har varit på jakt efter ett nyckelskåp så det ska det bli. En fd slöjdlärare på en av skolorna här i Å-b gör dom och säljer. Lägg märke till skol-linjalen i dörren. Kul idé.

Sen Domarudden, där det blev fika och en promenad runt sjön. Jättefint där.

Me like, kontrasten av bojarna mot vattnet.

Ett annat litet kryp, fast i en blomma den här gången

Leker lite med inställningar på kameran, har ju i hemläxa att använda Program-läget på kameran och inte använda Auto-läget på kameran. Lär mig lite mer eftersom känner jag.

Avslutade dagsturen på K-Rauta där vi handlade fina krokar till nyckelskåpet och jag plywood-skivor till mitt textil-projekt. Snart ska jag ge mig på dom med sticksågen. Blir intressant och kul, har inte kört en sån förut.... Fortsättning följer. 

Imorgon börjar en ny vecka, tror det kommer att hända en massa roliga saker, känner på mig det :) ...
även om vi inte byter regering..... 

2 kommentarer:

  1. Å vilket fint skåp!!! Och fina bilder som vanligt! Må så gott, det kommer säkert att hända roliga saker.

    SvaraRadera
  2. Usch fästingar gillar vi inte..inte jag iaf! BLÄÄ...men resten gillar jag..skåpet var fint! :) kul ide med linjalen, och ja...manuella inställningar har jag kört med sen förra hösten, men har inte hittat hem än...roligt är att jag börjar en photoshop elementskurs när jag kommer hem :) nice!! :)
    kram och må så gott, och självklart blir det en helt fantastisk vecka!
    Di

    SvaraRadera