tisdag 28 september 2010

Bredbandstelefoni - till slut?


Nu verkar det som om det blir bredbandstelefoni till slut i alla fall. Finns ju en annan lösning att man har en Tilgin telefonadapter till sitt modem istf Telias värdelösa Gateway-lösning som dom kallar "SMART". Så efter lite flera telefonsamtal så skulle dom skicka en Tilgin-box som kom med posten igår.

Åkte ner för att hämta ut den och det visade sig att jag fick betala 699:- för den!!! Ringde Telia när jag kom hem och killen där tyckte att jag skulle betala för den eftersom jag faktiskt skulle kunnat använda deras smart-lösning!!! Men han kunde inte göra mer utan hänvisade till fakturaavdelningen som såklart var stängd.

Idag har jag ringt fakturaavdelningen och dom krediterar mig för boxen 699:- + att jag får 200:- till för att jag varit utan telefon och ringt en massa på min mobil. Hela idén med att byta för att ringa billigare faller ju om man ändå måste betala för grejerna. Då kunde jag ju lika gärna haft kvar det fasta abonnemanget.

Nu har jag kopplat in utrustningen och kommit så långt att jag ska knappa in en aktiveringskod, suck och nån sån har jag ju inte fått så det blev ett nytt samtal till Telia. Om en kvart ska det fungera säger dom....

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar