måndag 27 september 2010

Ior

Min Ior-samling som inte är sååå stor. Har ju lite almanackor och bilder också förstås men de här är utplacerade på strategiska ställen.

Den längst upp finns i sovrummet på nattduksbordet, den längst ner till höger är en kudde som finns i gästrummet och de andra tre i arbetsrummet på skrivbordet och på väggen.  Den längst ner till vänster fick följa med hem från bokmässan tillsammans med ett lejon som ligger på Bernts skrivbord nu.

Nu är ju inte jag nån dyster Ior idag, tvärtom känner jag mig tillfreds med tillvaron. Jobbar hemifrån idag och har passat på att betala räkningar och köra tvättmaskinen. Har dessutom haft en trevlig helg med både bokmässa och middag/utgång med barnen med respektive. Dessutom känner jag kreativiteten börjar komma tillbaka. Riktigt längtar efter att få sätta saxen i tygerna till mitt projekt.

Imorgon blir det nog jobb i city, kanske sista gången eftersom vi inte ska ha kvar det kontoret. Kolla om jag har nåt i mitt skåp som jag ska ta reda på och höra om en kollega kan luncha med mig.

Favorit i repris då appropå Ior. 

ALLTMER SOM I-OR

Jag blir alltmer som I-or
hos Nalle Puh. Beständigt
jag jämrar och jag gnäller
och suckar mitt :Eländigt!

Eländigt är det mesta
som möter oss – det stämmer,
men föga tör det bättras
av klagan och av jämmer.

Dock I-or är ju bara
en åsna, som ni vet,
en liten sorgsen åsna.
Och jag är en poet.

Av. Nils Ferlin

1 kommentar:

  1. haha...kom inte ihåg att du också är en iorsamlare..jag har också Ior..har jag sagt det? Nå..han bor i mitt hjärta som en go figur!
    kram och lycka till med tygprojektet!

    SvaraRadera