lördag 18 september 2010

Nostalgi


Har ägnat rätt mycket tid att rensa, sortera och slänga nu när jag varit hemma. 3 sopsäckar har jag slängt. Rensat bort kläder jag inte använder och fått ordning i min garderob. Nu har jag plats att köpa nya kläder :)

Sen blev det arbetsrummet, och nu sist i gästrummet där så jag kan hålla till där och sy om jag vill eller göra mitt textilprojekt som jag planerat länge. Blev så bra när jag tog bort hyllorna i garderoben och satte in plastbackar i stället.

Känns så bra att slänga saker, en del påbörjade projekt åkte i soporna så behöver inte dom stjäla energi, utan jag kan lägga den på nya projekt istället.

En riktig nostalgitripp när jag gick igenom tyglådorna och sorterade vad jag skulle ha kvar. Av det tyget sydde jag det och det osv.

Sen hittade jag igen klänningen ovan i stl 70. Den har jag inte sydd men dottern hade den på sin dopdag när vi kom hem från kyrkan. Rätt länge sen nu eftersom hon fyllt 26, hon döptes på Bernts födelsedag dessutom.

Idag har vi varit flitiga både Bernt och jag, jag har ju ägnat mig åt att få ordning i gästrummet och sen stiftat bekantskap med nya dammsugaren... host host, ny och ny, vi har haft den några månader ja. Inte jag som dammsuger vanligtvis. Bernt har putsat fönster, planterat om lite blommor, lagat middag och bakat bröd.

Nu är det soffan som gäller, är nöjd med mitt dagsverke, dessutom får jag mer ro att göra saker och blir mer kreativ om det är ordning omkring mig. Jaja jag vet att vissa i familjen tycker jag är slarvig och dräller saker omkring mig.... fast å andra sidan så är jag bäst på att hitta igen saker också :)

- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. "Jaja jag vet att vissa i familjen tycker jag är slarvig och dräller saker omkring mig.... fast å andra sidan så är jag bäst på att hitta igen saker också :)"
    Men vi andra brukar inte tappa bort saker, så då blir det inget att hitta igen. Mer än att hjälpa dig med att komma på vart du tappat saker, ju...

    SvaraRadera