onsdag 15 september 2010

Inspiration

Inspirerad av "Munken som sålde sin Ferrari" så tänkte jag skapa en drömbok. Så nu har jag ägnat ett par timmar till att göra en förstasida i boken.


Dels för att det är ska var lite fint i min bok och dels för att det är så otroligt roligt att måla. Använder mina akvarellpennor som i stort sett fått vila sen semestern. 

En drömbok då för dom som inte läst boken ovan, så ska man i den visualisera sina drömmar, dvs det man önskar sig typ skapa målbilder. Man kan både skriva rita och klistra in bilder av det man vill uppnå.  

Ikväll var det första gången på foto-kursen, jättebra lärare och jag har lärt mig lite nytt. Kan bli riktigt bra, i läxa till nästa gång så får vi inte använda autoläget på kameran utan ska köra på programläget istället. Måste läsa på lite mera känner jag.....


- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. när jag gick fotokurs var det också det första vi fick göra, köra på manuell inställning, automatiken använder jag bara vid speciella tillfällen..Härlig bok! Jättefint, har också en massa klipp som ligger i min byrå just för att göra en liknande bok, men men...orken tryter just nu...kanske i vinter :) kramar och sköt om dig! Di

    SvaraRadera