onsdag 29 september 2010

Roses are red

Tog några foton imorse på rosorna i rabatten utanför huset innan jag åkte till tandis. Vet inte om det går att se men det var lite frostiga kanter på rosorna. Me like.

Visade dom på fotokursen ikväll och en tjej förundrades över att jag hann fota på morgonen, men har ju med mig kameran mest överallt, man vet aldrig vad som dyker upp och att stanna upp en minut eller två för att njuta av vackra rosor på morgonen ska man väl kunna unna sig, om man inte är jättesen till bussen/tåget eller nåt förstås. 

Fotokursen är kul, känner att jag lär mig nya saker, på lördag fm ska vi ut och praktisera det vi har lärt oss sen blir det bildbehandling sista gången. 

Idag fungerar både bredbandstelefoni och jag kan skicka MMS, en seger över tekniken eller???

3 kommentarer:

 1. att alltid ha kameran med sej är väl helt rätt enligt uttrycket "Carpe Diem"?
  Du fångar inte bara dagen andligt utan även digitalt :)

  SvaraRadera
 2. Fina!! Ja..tänkte tanken i morse när dimmorna låg vida över slätten, och solen precis steg upp, och det var såå vackert..hade inte brått till jobbet, men man får tyvärr inte stanna på motorvägen här ;) och då sitter det naturligtvis också falkar och vaktar vägen varenda gång man åker förbi och blir såååå sugen att fotografera...nå..jag hinner väl någon gång..jag börjar en Photoshop Elementskurs i kväll egentligen orkar jag inte men ska försöka orka..:) kram kram och sköt om dig!Di

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder. Jag tänker också ta kameran men men. Jag glömmer den oftast.

  SvaraRadera