söndag 5 september 2010

Fotografiska mmIgår, lördag, drog vi in till stan och gick på Fotografiska tillsammans med en granne från "kollektivet" / kollega till B och hans särbo som för övrigt bodde i rummet under mig när jag gick på gymnasiet i Östersund och bodde på elevhem. Världen är liten ibland.


Utställningen med Anne Leibovitz var det som lockade. Vi var många som ville se den så det var nästan kö för att komma in. Många fantastiska bilder som varit på omslagen för Vanity Fair bl.a.


Flera andra intressanta utställningar samtidigt. Som t.ex Lennart Nilssons bilder.


Sedan gick vi upp till Fjällgatan och kollade utsikten. Så kan det se ut när det är flera fotonördar ute :)

Jonathan eller nån annan Seagull som vred huvudet ur led precis när jag knäppte.

Många ballonger ute och fint ljus tycker jag.


Vy mot Kastellholmen.

Sedan gick vi till Greken på hörnet där vi tänkte äta, men där fanns det inget bord så då fortsatte vi Folkungagatan och hamnade på En till grek på söder och åt en god trerättersmiddag.

En trevlig dag/kväll.

Llite blombilder blev det såklart även idag ;) solrosen utanför dörren som slagit ut och jag tog bilder med blixt igårkväll. Såg inte då att det sitter en läskig tvestjärt eller nåt i den. Tvestjärtarna verkar annars ha en förkärlek för vår brevlåda, man får kolla noga så man inte får med nån in. Dom är säkert rätt harmlösa men jag tycker dom är lite läskiga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar