tisdag 28 september 2010

Textilprojektet


Har samlat ihop lite tyger av de som jag samlat på mig till mitt tygprojekt. Saknar en del färger så nu har jag beställt billiga tyger från Tyskland. En idé föder en annan så jag känner mig rätt kreativ för tillfället.

Om det nu är bra eller dåligt att vara kreativ kan man ju fundera över, enligt vad jag såg på tv igår på vetenskapens värld så finns det en koppling mellan kreativitet och schizofreni, fast jag väljer nog att vara lite galen isåfall. Väldigt många kända konstnärer har/hade visst det.

Försöker rita träd bl.a för min första tavla, att det ska vara så svårt. Men där är internet bra igen att man kan googla och hitta inspiration.

För övrigt så funkar inte bredbandstelefonin ännu trots att dom sa att dom skulle aktivera den. Har inte orkat ringa igen om den, men däremot ringt ett par gånger för att jag inte kunnat skicka mms på några dar. Nu kan jag skicka till mig själv, hur kul det nu är, men inte till andra operatörer.....

Jaja imorgon är en annan dag och då är det ju andra saker att fundera på, rotspetsoperation nr 2, tax briefing för mitt utlandsuppdrag och fotokurs.....
- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Utlandsuppdrag? Vad är nu på gång? / Kicki

    SvaraRadera
  2. Nej det är inget på gång utan avslut av uppdraget i Köpenhamn. Jag måste skatta i både Danmark och Sverige och då går man igenom antal dagar jag varit där osv för att det ska bli rätt.

    SvaraRadera