tisdag 29 maj 2012

En jobbig dag


Jag är rätt känslig för dofter och vi använder enbart oparfymerade produkter hemma. Finns ett namn för doftöverkänslighet SHR/Sensorisk Hyperreaktivitet, så det är inte bara som jag inbillar mig. Funkar bra för det mesta men idag har det varit jobbigt. En kollega som började igår använder nåt som doftar mycket, så jag har haft huvudvärk, lätt illamående och svårt att fokusera på jobbet idag. Kan inte minnas att jag reagerat så starkt förut.

Har funderat hur jag ska göra idag om jag ska prata med personen i fråga och jag måste nog göra det annars blir det ohållbart, fast det känns jättejobbigt

Sen har jag jobbat på mina olika saker idag tills det tagit stopp. Stopp pga att det saknas info, är oklart hur det ska fungera osv.

När jag kom hem hade Bernt lagat den mat jag hoppats på :) tänk så bra jag har det.

Nu har vi varit till Plantagen och botaniserat lite. Finns några tomma krukor kvar på balkongen som ska fyllas. Hittar så många fina blommor.

1 kommentar:

  1. ja det är inte kul med dofter på jobbet, har också problem med vissa som har för mkt och en kollega fick jag säga åt att hon inte kunde ha en doftgran på rummet ;) men det gick bra faktiskt...nu är det mkt lättare att andas på jobbet :) kram kram Di

    SvaraRadera