tisdag 22 maj 2012

När det inte blir som man tänkt sig....

...så får man tänka om.

Bilden, en skum skyltning utanför en butik inne i city.

Fick sms att lillebilen var klar att hämta så jag åkte hem och hämtade Bernt för att vi skulle hinna ut till Tyresö (på andra sidan Sthlm) före fem när de stängde. Nåt gick fel i planeringen så det blev väldigt tight om tid. Försökte ringa och be nån stanna kvar och vänta på oss men det gick inte få tag på nån. Så vi hann inte fram i tid. Startade kanske för sent, Bernt körde för sakta ;) för mycket bilar överallt och så blåljus överallt, det hade visst varit nåt evenemang inne i stan. Nytt försök imorgon.

Nåväl vi åkte in till city istället. Gick på John Wall och köpte pads till vår portabla espressobryggaren så vi är rustade till semestern, finns ju knappt att köpa såna längre. Det är bara kapselmaskiner som gäller nuförtiden. Är lite skeptisk till dem, framför allt ur miljösynpunkt. Känns som ett väldigt slöseri med aluminiumkapslarna även om de går att återvinna. Vi fick tag på pads i allafall så semestern är räddad.

Sen åt vi på Jensen böfhouse och jag fick en köttbit som var jätteseg, fick en ny köttbit när jag sa till. Deras kött brukar alltid vara bra så det var ju oväntat. Gott i alla fall.

Nu är det första deltävlingen i mello. Lite uppvärmning inför torsdagen då vi får se hur det går gör Loreen.
Ikväll håller jag på de söta ryska tanterna.

2 kommentarer:

  1. Haha, jag tog exakt samma bild när vi var och vandrade ute på stan härom veckan eller månaden! :)

    SvaraRadera
  2. Coolt fast inte så förvånande ;)

    SvaraRadera