Fortsätt till huvudinnehåll

När det inte blir som man tänkt sig....

...så får man tänka om.

Bilden, en skum skyltning utanför en butik inne i city.

Fick sms att lillebilen var klar att hämta så jag åkte hem och hämtade Bernt för att vi skulle hinna ut till Tyresö (på andra sidan Sthlm) före fem när de stängde. Nåt gick fel i planeringen så det blev väldigt tight om tid. Försökte ringa och be nån stanna kvar och vänta på oss men det gick inte få tag på nån. Så vi hann inte fram i tid. Startade kanske för sent, Bernt körde för sakta ;) för mycket bilar överallt och så blåljus överallt, det hade visst varit nåt evenemang inne i stan. Nytt försök imorgon.

Nåväl vi åkte in till city istället. Gick på John Wall och köpte pads till vår portabla espressobryggaren så vi är rustade till semestern, finns ju knappt att köpa såna längre. Det är bara kapselmaskiner som gäller nuförtiden. Är lite skeptisk till dem, framför allt ur miljösynpunkt. Känns som ett väldigt slöseri med aluminiumkapslarna även om de går att återvinna. Vi fick tag på pads i allafall så semestern är räddad.

Sen åt vi på Jensen böfhouse och jag fick en köttbit som var jätteseg, fick en ny köttbit när jag sa till. Deras kött brukar alltid vara bra så det var ju oväntat. Gott i alla fall.

Nu är det första deltävlingen i mello. Lite uppvärmning inför torsdagen då vi får se hur det går gör Loreen.
Ikväll håller jag på de söta ryska tanterna.

Kommentarer

  1. Haha, jag tog exakt samma bild när vi var och vandrade ute på stan härom veckan eller månaden! :)

    SvaraRadera
  2. Coolt fast inte så förvånande ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....