måndag 7 maj 2012

Faith

Italienska citroner..... 

Nu har jag fått igång den nya NASen och namngett den till FAITH, den gamla heter DESIRE. Har satt i 2 hdd och vad händer idag då, död står det på den ena.... suck. En av de gamla diskarna jag satt i men den kunde väl hålla lite längre....

Lite intressant på jobbet idag, nu börjar vi med de nya releaserna och jag har fått veta vad jag ska jobba med. projektledaren frågade om jag kunde jobba som Business analyst nu i början och sedan fortsätta med  att utveckla i datastage när den delen är klar. Låter intressant, en ny roll att lägga till i CVn :) Dessutom lärorikt.

Började dan med att ramla på parkeringen så klart var det grus där så jag blev rätt dammig både på byxor, kavaj och väska. Fick dessutom några pyttesår, Bernt frågade om jag ville ha Kalle Anka plåster på, fast jag vill hellre ha plåster med Ior på isåfall... ;)

I övrigt har det varit en rätt bra dag, har rekryterat en ny kollega till projektet och han började idag. Vi jobbade tillsammans i mitt förra projekt och han är duktig. 

Nu får det bli sängen, har blivit för många sena kvällar och jag ska upp tidigt imorgon och åka och lämna in lillebilen. Vi får nog lite abstinens båda två men så är det när man klantar till det.

Ciao ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar