onsdag 9 maj 2012

Exhausted

Helt död imorse och typ omöjligt att ta mig ur sängen. Så det blev lite sovmorgon.

Ingen träning igår var helt slut när jag kom hem och somnade i soffan en stund. Det blev en tidig kväll och det är bara att lyssna på kroppen.

Hatar ju dessutom när jag är jättetrött på jobbet och får kämpa för att hålla mig vaken på möten. Så att sova är alltid en bra ide.

När jag kom till åb igår eftermiddag så hade Bernt och omtänksamme grannen sett till att stora bilen väntade på infartsparkeringen.

Gick över bron över kanalen och naturligtvis måste en idiot tuta åt mig eftersom jag inte gick på gångbron men där kan man ju inte ta lika bra bilder juh. Ingen förståelse för konsten alltså...

Ibland tror jag nästan att det ingår i körlektionerna här att lära sig tuta så fort nån gör nåt som de tycker är fel. Det kanske får dem att känna sig mer fullkomliga att göra så.

Det är så fint nu med alla vitsippor, så här ser det ut när man går från parkeringen upp till kontoret.

Helt underbart.

Det blev en jättebra dag idag fast den började dåligt. Blev bjuden på lunch idag nere i Kista C av kollegan jag värvat hit, käkade med en annan kollega som jag också försökt värva hit men han får inte lämna sitt nuvarande tyvärr.

Efter jobbet är det dags för nya naglar. Undrar vad jag ska hitta på. Dessa i-landsproblem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar