lördag 23 oktober 2010

Åkers kanal

Några bilder från förra fredagen när jag åkte ner till kanalen för att fota lite en tidig morgon. En fantastisk morgon, lite kylig men vacker och med stilla vatten.

Lite bilder från kanalen, hittade en båt med O'Hara, får mig såklart att tänka på Scarlett i Borta med vinden. Fina speglingar i vattnet när en båt åkte förbi och bröt det stilla vattnet.


Ett piratskepp, eller kanske pirat-båt fanns där också. Man kan lätt luras av blommorna på ena sidan men på den andra fanns det klassiska tecknet. 

Har blivit lite fotande i veckan, känns som om jag mest jobbat, sena kvällar eftersom vi har möten varje eftermiddag vid 5, per telefon visserligen men ändå. Hade jobbat 36 timmar t.o.m torsdag så jag kunde tillåta mig att ta det lite lugnt igår. Skönt.

Lyssnar på "Finn din livsuppgift" av Robin Sharma, han som skrivit "Munken som sålde sin Ferrari" och även den väcker en massa tankar. Det känns som om jag är på rätt väg igen nu när det gäller min personliga utveckling. Drömmer mycket också och det är väl en bearbetning antar jag. En liten söt hamster var det mycket bestyr med i natt, men det blev bra till slut....

Inatt är det fullmåne, Blodmåne enligt Bondepraktikan, den kallas så för att man slaktade i oktober och fyllde förråden inför vintern. Tyvärr är det lite molnigt här så jag ser den inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar