måndag 11 oktober 2010

Tja...


Måndag igen, sitter på kontoret inne i city och har Adolf Fredriks kyrka utanför mitt fönster. Sista veckan vi har det här kontoret, sen blir det bara Kista. Såg att de har orgelmeditation vissa dagar på lunchen, funderar på att kolla vad det är. Lite ro och kontemplation skadar inte även om jag inte anser mig vara religiös på det sättet.

Idag kom projektledaren för uppdragraget som jag inte får ta in och hälsade. Han kände igen mig från mitt foto på webben. Verkar mycket trevlig, och tyckte det var synd att de inte får mig till uppdraget..... och vad tycker jag då??? Shit så klart. Jag får ju inte byta uppdrag. Men det är väl bara att gilla läget. Varför ta ett uppdrag på 7 månader när man kan ta ett på 8 veckor.... gaaah, enda gången jag varit oumbärlig tror jag.

Haft en jätteskön helg, var till Uppsala i lördags och svärdottern fixade färg i mitt hår och klippte både mig och Bernt. Sen blev det en tur till Östhammar och Grisslehamn och sedan neråt förbi Norrtälje för att ta lite fina höstbilder. Bilder kommer när jag kommit bättre sams med Lightroom. När man fotar i RAW är det ju inte bara att publicera bilderna.

Igår var det lite hemmafixande och sen gick jag ut i skogen och fyllde min svampkorg med trattkantareller för tredje gången på en vecka. Så härligt att vara ute i skogen. lyssna på en bok och fota lite kantareller innan man lägger dom i korgen.

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar