lördag 16 oktober 2010

Fiskpedikyr

Så var det äntligen dags då.... har velat testa sen jag såg det i Malmö förra våren, fick ett tips av Bernts kusse att det fanns i Östersund så jag bokade in en tid på 34:ans Spa när vi skulle upp.

Här är dom glupska djuren väntande på att få sig ett skrovmål, dom bor i ett akvarium när dom inte arbetar. Ca 150 stycken doktorsfiskar eller Garra Rufa som dom egentligen heter. En sorts karpfisk och dom påminner mycket om koisarna vi hade. 

Janitha som har salongen fiskade upp dom från akvariet under tiden som jag fick ett fotbad för att mjuka upp och att fötterna ska vara rena när fiskarna tar över.

Det killade lite när dom gnagde på fötterna, speciellt mellan tårna. Satt kanske en halvtimme med fötterna i vattnet, jättehäftigt blir nog flera gånger, fast då är jag lite sugen på att testa Choklad/kaffemassage :)

Men fiskarna är ju häftigast, jag är ju barnsligt förtjust i fiskar och brukar alltid stå och titta på koi-karparna som finns på thai-restaurangen där jag brukar käka lunch ibland.... 

På förmiddan blev det en sväng till Krokom där svärmor köpte nya gardiner till vardagsrummet. Mitt inköp blev ett par torgvantar som blir bra när jag ska ut och fota.

Snart blir det middag här hos svärmor och sonen med flickvännen kommer hit. Me like.

Just ja, det var ju Lassie-varning också..... "Färjan-Håkan" med sällskap kom till 34:an och skulle också testa fiskpedikyr och utnyttja spa-avdelningen. Tur att jag var före honom då ;)

1 kommentar:

  1. tror att jag föredrar en ung thaigrabbb som gör mina fötter istället ;) tur att vi är olika...
    kramen!

    SvaraRadera