måndag 25 oktober 2010

Nördigt och tandläkare

@@@@@@@@

Specialisttandläkaren och tandsköterskan (hans fru)  jag var till dag tyckte att mitt tandsmycke (@ ) passade mig mycket bra. Vad annars kunde en datanörd ha :) Dom klassade mig som nörd efter att jag hjälpte dom lite med deras iPhones förra gången jag var där och berättade vad jag jobbade med.

Kände mig jättenervös innan jag kom dit, eller rättare sagt, det var ett stort, Nej, jag vill inte! Men men, jag anammar sonens filosofi Just Do It! Nu är det gjort, känns inte så farligt heller. Höll en ispåse mot kinden / överläppen så jag är inte så svullen heller. Ser bara ut som om jag har värsta prillan med kompressen mot såret. 

Känns svårare att åka dit och måla lejonens tänder nu när jag känner dom, får nog avsluta det projektet.

Har fått distanshealing två gånger senaste veckan, ska bli spännade att se vad som händer. Kommer att få det varje dag under närmaste veckan. Har inte använt min egen förmåga så mycket på sistone, bara gett lite på distans nångång.

Kanske borde ta upp det, nån som vill testa?

4 kommentarer:

 1. coolt med distanshealing..allt som hjälper är bra :)
  och skönt att det gick bättre med tanden, ibland är det som din son säger bäst...att bara göra det..men jag har ju tandläkarskräck så har full förståelse för dig..kramen D

  SvaraRadera
 2. Distans healing fungerar. Jag vet

  SvaraRadera
 3. Ja tack, jag kan ta emot lite. Behöver du veta nåt innan eller?
  Må väl!

  SvaraRadera
 4. @Sus, vi kan bestämma en tid. Kram

  SvaraRadera