söndag 24 oktober 2010

Thailand och Sundsvall

Lite bilder från förra helgen när vi åkte hem från Östersund.
Eftersom vi hälsade på min mamma så åkte vi väg 86 mot Sundsvall och mitt i ingenstans, eller OK då, utanför Bispgården ligger en thailändsk paviljong. Att den ligger just där beror på att Kung Chulalongkorn, kung av Siam, besökte platsen 1897 när han ville se mer av norrland och timmerflottning. Det är den enda thailändska paviljongen som finns utanför Thailand. 

När jag var liten var vi ute och åkte bil en hel del och då var en del av det att vi aldrig visste var vi skulle utan det var att välja höger eller vänster vid varje korsning. En gång hamnade vi på Kung Chulalongkorns väg och jag kom ihåg att jag blev väldigt fascinerad av det.

 Fantastisk fin är den med äkta guld på utsmyckningarna.  Lite mulet så bilderna blev lite mörka. Orkar inte fixa till dom just nu......


Sundsvall kan också vara fint :) Stannade nedanför och fotade lite :)

Nu har jag lyckats installera PGP på min Mac. Jättefånigt fel, man måste välja amerikanskt tangentbord för att kunna installera... men nu är den krypterad i alla fall. Ett steg närmare. 

Har varit en lugn helg, Regnigt och grått ute och Bernt är jätteförkyld så det passade bra.

Nu är det snart måndag igen och imorgon em ska jag till tandis för en operera den andra tanden. Sen ska det väl vara klart förhoppningsvis. 

Undrar vad det händer för spännande den här veckan, en sak vet jag som händer i alla fall, får se vad det ger.....

Önskar alla en fin vecka.

Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar