tisdag 12 oktober 2010

Jobb jobb jobb


Häftigt ljus när jag kom till Universitetet för att hämta bilen i eftermiddag. Sen från jobbet idag också. Vi har avstämningsmöte klockan 5 varje dag och nu i början känns det bra att vara på plats, kan vara med per telefon men då missar man ju mycket. Känns som det kan bli bra, är nog ingen nitlott trots allt. Jag utvecklas och lär mig nya saker och dessutom lär känna nya människor.

Var trött i huvudet när jag gick från jobbet, mycket nytt och mycket att hålla reda på. Fast kul ändå, jag får verkligen använda min kreativitet för att fixa det som ska göras. "Som vanligt" förväntas man ju veta vad det handlar om fast man inte fått den information man borde fått, och innan man vet vad man borde fått är det svårt att veta vad man ska fråga efter. Men men det löser sig. Känns faktiskt kul att ha mycket att göra, dessutom lite mer konkreta saker än i förra projektet där det var mycket fluff-fluff.

Sen har jag ju börjat lite smått med att fixa det som behövs för att kunna använda MacBeth som jobbdator. Har fått det beviljat nu så det ska bli kul, gäller bara att få tiden att räcka till. Har beställt MS Office för Mac....

Fick en ingivelse att ringa dottern imorse när jag kom till Universitetet, missade henne med några minuter, hon åkte till Universitet och jag åkte därifrån. Kanske det jag kände på mig att hon var nära. Fast iofs brukar jag ju kolla efter henne när jag kommer dit eftersom hon pluggar där.

Väntar på att brödet i ugnen ska bli klart så jag kan gå och lägga mig. Gjorde en fördeg till Dinkelbröd imorse och sen fick Bernt fixa degen när han kom hem, men den ska ju jäsa och vikas flera gånger så det är inte mycket jobb men lång tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar