onsdag 20 oktober 2010

Kreativitet

Som vanligt när det blir höst så får jag lust att sticka, och så även i år.


Nu har jag gjort färdigt ett par lila sockar som svärdottern gärna ville ha, hon fick ett par förra året som hon har använt jättemycket. Kul.

Färgen blev lite konstig på fotot ser jag, dom är enfärgade i samma färg som längst upp på skaftet.Så vad ska jag göra nu då? Kollade i min sticklådag och där fanns en härva mullbärssilke som jag köpte på Syfestivalen förra året. Fick med mönster på en sjal så det får väl bli det då, kunde nog inte motstå färgen och  det kan jag inte nu heller känner jag. Silke är dessutom ett fantastiskt material och roligt att sticka med.  Till garnvindan alltså och nysta upp det.

Har varit lite mer kreativ ikväll också, målat och skrivit lite i en av mina böcker som jag fyller med teckningar och texter. Kände jag behövde måla lite, länge sen sist.

Kreativ kan man ju vara på många sätt, gör ju en hel del presentationsmaterial och dokumentation i PowerPoint nu i jobbet och där kan man också vara kreativ. Fast man vet ju inte riktigt hur mycket man kan släppa loss i sånt som ska visas för kunden ;)

Mot sherwoodskogen  eller i alla fall gästrummet och garnvindan.

Cs

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar