torsdag 28 oktober 2010

Nämen....

 Dagens överraskning: Bring har försökt leverera mitt paket!! Tyvärr har ju inte informationen gått fram att dom kan lämna det i receptionen på skolan eller ringa mig när dom är på gång. 
24 dagar sen det anlände till Stockholm (i alla fall första gången)

Dagens positiva: Att få en telefonräkning med negativt belopp är ju positivt. Tar gärna fler såna. Det är efter allt strul med internet-telefonin och Gatewayen som inte fungerade som jag ville. Pengar tillbaka för gateway + ersättning för allt strul, utan telefon en vecka osv.

Dagens lärdom: Man kan inte tvätta handstickade sjalar av Merinoull i tvättmaskinen, dom blir väldigt små och kompakta. Jag tog visst miste och trodde den var av silke också som den andra jag tvättade. Lite synd förstås på alla timmar jag lagt ner på den, men men that's life. En anledning att köpa mer fint garn på Syfestivalen nästa vecka, jaaaa :)

Dagens YESSS! Lite triumferande att jag fick rätt efter gårdagens diskussion. Skönt jag har mina vapendragare som kan ta striden, den är ju inte min heller, jag hamnar bara mitt i.

Dagens OOOPS! Jag gjorde fel och erkänner! Ja  Bernt du läste rätt! Men det kommer inte att bli nån vana och det gäller bara på jobbet. Hemma gör jag aldrig fel, vet du väl... Puss :)
Det är bättre att hitta felet själv och tala om det i alla fall....

Kan rekommendera boken jag lyssnar på nu "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Mycket underhållande.

Over and Out. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar