fredag 22 oktober 2010

Hej mitt vinterland....


Som meteorologerna lovat så kom det snö inatt. Så här ser det ut från arbetsrummet hemma. Man ser knappt ner till skolan. Klara dagar kan man se ända ner till kossorna och fåren, undrar om dom har fått komma in förresten.

Idag blir det arbete hemifrån känns skönt att jag slipper ge mig ut i trafiken och alla bilförare som inte lagt på vinterdäck ännu. Blir nog lite lugnt  dessutom, har jobbat undan en massa och inte så mycket nytt har dykt upp. Hinner kanske fixa lite med att jobbifiera min mac, fixade till VPN igår och så fick jag skivorna med MS Office för Mac ;) och så ska jag kryptera hela hårddisken med PGP. Lite att göra alltså.

Nu har dom problem i backen här, en skolbuss kommer inte uppför backen, drama ur verkligheten utspelas utanför mitt fönster.....Jag är rustad för vintern med min nya jacka som svärdottern sa var trendig :) Kollade lite vilka schalar som skulle kunna passa till och dom tre ovan funkar ju alla tre. Finns säkert nån fler i min låda också. Det är mina reseminnen köper schalar och hårspännen/klämmor som souvenirer.  Den guldiga/gröna till vänster är från Rom och den lila från Milano. Den blommiga längst till höger köpte jag i exotiska Kista C ;)))

Fick ett trevligt sms som gjorde mig glad, en tjej jag smsade för ett tag, har inte träffats sen gymnasiet så det blir spännande. Sen kom både hon och en annan tjej på FB. Det är det som är bra med FB att man kan hålla kontakt med såna man inte träffar så ofta, chatta, skicka personliga meddelanden eller dela med sig av nåt. Mycket enklare än att ringa tycker jag.

Önskar alla en fin fredag.  

- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. Vinter hos er men inte här. Fast vi har haft kallt, -10 inatt i Torvalla.
    Fina schalar du har, roligt att på resor köpa nåt man kan använda sen.
    Ha det gott i helgen du också och hälsa B

    SvaraRadera